Genel Başkan Yardımcısı Yasin Barutcu, toplantıda sendikal mücadelenin önemine dikkat çekti ve Sağlık-Sen'in 28 yıllık geçmişi hakkında bilgi verdi. Barutcu, sendikanın yaptığı çalışmalardan bahsederek, "Biz sadece sendikacılık yapmıyoruz, aynı zamanda üyelerimiz için faydalı hizmetleri hayata geçiriyoruz. Göreve geldiğimizde ilk olarak Sağlık-Sen'e bir otel kazandırmak amacıyla çalıştık. Şu an Sağlık-Sen'in Ankara'da 12 katlı, 87 odalı ve 190 yatak kapasiteli bir oteli bulunuyor. Bu otelde bugüne kadar 12 bin üyemizi ağırladık. Otelde konaklayan üyelerimizden gelen geri bildirimler, yaptığımız işin ne kadar doğru olduğunu bir kez daha gösteriyor. Bu değerli teşkilatın desteğiyle daha nice güzel hizmetleri hayata geçireceğimize inanıyorum" şeklinde konuştu.

Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın'dan Yıllık İzin Çağrısı Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın'dan Yıllık İzin Çağrısı

Diğer Genel Başkan Yardımcısı İdris Baykan ise Sağlık-Sen TV'nin daha da geliştirilerek ileriye taşınacağını belirtti. Bu toplantı, Sağlık-Sen'in çalışmalarını üyeleri ile paylaşma ve sendikanın gelecekteki hedeflerini ele alma fırsatı sağladı. Sendikanın üyeleri, bu tür toplantılarda görüşlerini ileterek sendika yöneticileriyle doğrudan iletişim kurma şansı buldular. Bu tür etkinlikler, sendikal mücadelede önemli bir araç olarak hizmet veriyor ve sendika üyelerinin görüşlerini daha etkin bir şekilde ifade etmelerine olanak tanıyor.

Şube Başkanı Dursun: Daha Güçlü Yarınlara Hep Birlikte Kavuşacağız

Batman Şube Başkanı İbrahim Halil Dursun da sendikal mücadelenin önemine dikkat çekti.

Birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Dursun, “İnanıyoruz ki teşkilatımızın en temel yapıtaşı olan temsilcilerimizden başlamak üzere en tepeye kadar birlikte mücadelemize devam ederek, kazanımlarımıza sahip çıkarak, Sağlık-Sen ailesinin sarsılmaz birlikteliğine inanarak ve teşkilatlarımızla koordineli çalışarak daha güçlü yarınlara hep birlikte kavuşacağız” dedi.

Batman’da Ziyaretlerde Bulunuldu

Genel Başkan Yardımcıları Yasin Barutcu ve İdris Baykan, Batman Şube Başkanı İbrahim Halil Dursun ve yönetimiyle birlikte Batman’da ziyaretlerde bulundu.

Sağlık-Sen heyeti,  Batman İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Semih Canpolat, Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Feyat Tunç ile İluh Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Zafer Özay’ı ziyaret ederek gündeme ilişkin görüş alışverişinde bulundu.