Sağlık Sen Genel Başkanı Semih Durmuş bir dizi ziyaret için Hatay'a gitti. Ziyaret kapsamında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İl Müdürüne Hatay Şube Başkanıyla ziyarette bulundu.

Genel Başkan Semih Durmuş'un İl ziyaretleri tüm hızıyla devam ederken son durağı Hatay oldu. Hatay'da bir takım temaslarda bulunan Durmuş, bu kapsamda Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İl Müdürlüğüne giderek İl Müdürü Ali Sandıkçı'ya sosyal hizmet çalışanlarının talep ve beklentilerini iletti.

Durmuş'un Hatay ziyaretine refakat eden Şube Başkanı'nın iPhone 13 Pro telefonu ise sosyal medya'da sağlıkçıların diline düştü. Şube Başkanının Piyasa değeri peşin 24.999 TL olduğu bilinen iPhone telefonuyla emekçilerin taleplerini iletmesi ise takdirle (!) karşılandı. 

Diğer taraftan 2019 yılında basına yansıyan haberlere göre Memur Sen'e bağlı Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş'un 17 bin 340 lira olan maaşının, yüzde 50,4'lük zamla 26 bin 94 liraya yükseltildiği, Durmuş'un ayrıca 800 bin liralık Audi A6 makam aracı ile 13 bin liralık iPhone X telefon aldığı gündeme gelmişti.

İŞTE O HABERLER: