Şeyda Bayil'in ardında bıraktığı boşluğu hisseden mesai arkadaşları, hastane önünde düzenlenen törende duygu dolu anlar yaşadı. Dr. Erhan Bayil'in eşi olan 2 çocuk annesi Şeyda Bayil için düzenlenen törende, meslektaşları gözyaşlarına hakim olamadı.

Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde uzun yıllar boyunca önemli hizmetler sunan Bayil'in kaybı, sağlık camiasında büyük bir üzüntüye neden oldu. Törende yapılan konuşmalarda, Şeyda Bayil'in mesleki başarıları ve insanlara duyduğu sevgi vurgulanarak, onun hatırasının yaşatılacağı ifade edildi.

Bu acı kaybın ardından, Samsun'da sağlık çalışanları ve hastane personeli, Şeyda Bayil'e rahmet dileyerek, ailesine başsağlığı dileklerini iletti.

Yeni Doğan Bebeklere Hacamat Uygulaması İddiaları Sağlık Bakanlığı’nı Harekete Geçirdi Yeni Doğan Bebeklere Hacamat Uygulaması İddiaları Sağlık Bakanlığı’nı Harekete Geçirdi

CENAZE ADANA'YA GÖNDERİLDİ

Törende, taziyeleri kabul eden Dr. Erhan Bayil'in ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü. Okunan duanın ve alınan helalliğin ardından Şeyda Bayil ebediyete uğurlanmak üzere Adana'ya götürüldü.