Zonguldak Merkez Asma Mahallesi Muhtarı Gürbüz Kuğu, tedavi olmak için gittiği Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi Ek Binasındaki Cildiye Hekimleri ile Sekreterlerin davranış ve tutumlarını eleştirerek İl Sağlık Müdürünü istifaya davet etti.

Sosyal medya hesabından tepki dolu sözler paylaşan ve İl Sağlık Müdürünü istifaya davet eden Muhtar Gürbüz Kuğu,

Zonguldak halkına sesleniyorum. Atatürk ek binada çalışan iki tane doktor birisi Burcu diğeri Tuğba gözlüklü. Ayakta duramıyorum derdimizi anlatamıyoruz. Orada doktorlar sekreterler sekreterlerin sözü geçiyor! Oğlum daha önceden gitti oraya hiç muayene etmeden merhem yazdı gönderdi. Ben gittim hiç beni kaaleye bile almadılar. Randevusuz bakamayız dediler, hocam dedim çok fenayım dedim yok dediler bakamayız. Yazıklar olsun onlara Allah'ım çoluk çocuğundan buldursun.

Şeklinde konuştu.

Eleştirilerine devam eden Muhtar Kuğu,

Bu sefer orada taksi durağında Metin diye arkadaşım Ereğli'yi aradı ben hemen oraya gittim oradaki hocam hastalarım bitsin hemen alırım seni dedi bana. Allah razı olsun. Ben açık sözlü bir insanım uyuz olmuşuz. Ben iki doktoru da Allah'a havale ediyorum çoluk çocuğundan aynı benim hastalığımı çoluk çocuğun dan bulsun. Allah belasını versin Zonguldak'ta doktor yok sekreterler yönetiyor. Aldıkları para haram zıkkım olsun. Ben öncelik istemiyorum kimsenin sırasını almak istemiyordum çok acilim dedim hocam ama yine olmadı. Cimer’e yazdım bekliyorum o iki doktoru da Allah'a havale ediyorum yazıklar olsun ikisi de cildiye doktoru. İl Sağlık Müdürü istifa etsin, tedavi olmak isteyen de Ereğli'ye gitsin"

dedi.