“Bozkırın Tezenesi” mahlasıyla da bilinen büyük halk ozanı Neşet Ertaş'ın da memleketi olan Kırşehir'in Kaman ilçesinde 1974 yılında dünyaya gözlerini açmıştır.

Mahmut Faruk Doğan Ne Mezunu?

Mahmut Faruk Doğan, İlkokul, ortaokul ve lise tahsilini Kırıkkale ilimizde bitiren Mahmut Faruk Doğan, Anadolu Üniversitesi Laborant ve Veteriner Bölümünün önlisans programından mezun olmuştur. Daha sonra yine Anadolu Üniversitesi’nde, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünde lisans eğitimini bitirmiştir. Kayseri Erciyes Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Sağlık Yönetimi alanında ise yüksek lisans eğitimi yapmıştır.

Mahmut Faruk Dogan Sağlık Sen 7. Olağan Genel Kurulunda 179 alırken, Semih  Durmuş ise 120 delegenin oyunu alarak seçimi kaybetmiştir.

Mahmut Faruk Doğan Branşı Nedir?

Mahmut Faruk Doğan, 1996 yılında Kayseri Devlet Hastanesi’nde sağlık memuru olarak memuriyet hayatına başlamıştır. 2009-2013 yılları arasında Sağlık-Sen'in Kayseri Şubesinde Başkan Yardımcılığı, 2013-2019 yılları arasında ise Sağlık-Sen Kayseri Şube Başkanlığı görevini yapmıştır.

Mahmut Faruk Doğan Sağlık Sen

Mahmut Faruk Doğan, Sağlık-Sen’in (Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası) 2 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilen 6. Olağan Genel Kurulu’nda, Genel Başkan Yardımcılığı (Mali işlerden sorumlu) görevine seçilmiştir. Mahmut Faruk DOĞAN evli ve 2 çocuk babasıdır.

Mahmut Faruk Doğan Sağlık Sen Genel Başkan Adayı

Mahmut Faruk Doğan, 18 Ocak 2023 tarihinde Sağlık Sen'in 18 Şubat 2023'de yapılacak Genel Kurulunda Genel Başkan adayı olduğunu açıklamıştır.