Hastane yetkilileri, acil serviste görev yapan bir hekimin ifadelerine dayanarak olayı açıkladılar. Söz konusu hasta, elinde bir bıçakla acil servise gelerek büyük bir karmaşa yarattı. Bu olay, Sağlıkçıların Sesi adlı sosyal medya hesabı tarafından kaydedilmiş ve paylaşılmış.

Hekim, yaşananları şu şekilde anlattı: "Madde bağımlısı hasta, belindeki bıçakla acil servise gelip herkesi korkuttu. Kendisinin daha önce kullanmış olduğu ilaçların tekrar yazılması için hekimlerimize baskı yapıyordu. Defalarca defalarca müdahalede bulunduk, idareye bildirdik. Ancak, hastanın taleplerine rağmen ilaçları tekrar yazmamakta direndik. Bunun üzerine hasta kendisini keserek tekrar gelmeye başladı ve ne güvenlik ne de polis müdahalesi sorunu çözmeye yetmedi. Bu gece travma alanını dağıtarak sigara içmeye başladı."

Yaşanan bu olay sonrasında hastane yetkilileri, güvenlik tedbirlerini artırmaya ve ilgili mercilere suç duyurusunda bulunmaya hazırlanıyorlar. Madde bağımlısı hastaların hastane içinde yarattığı tehlikeli durumların önüne geçmek için alınacak önlemler gündemde.