Devlet Sert, sendikacılığın gerçek anlamının bu şekilde olmadığını vurgulayarak, sendikaların kazanımlarını ve işçi adına yaptıklarını anlatması gerektiğini belirtti.

SİZE DE KAYYUM ATANDI VURGUSU

Öz Sağlık İş Sendikası Genel Başkanı, bugüne kadar sendikalarının ( Sağlık İş ) elde ettiği kazanımları kamuoyuna aktarması gerektiğini dile getirdi. Sendikacının, yetkili olduğu yerlerde işçi adına neler yaptığını ve ne kazanımlar elde ettiğini açıklamasının önemine vurgu yaptı. Aynı zamanda, sendikacıların geçmişine de bakılması gerektiğini belirterek, 2007 yılında Türkiye Sağlık İş Sendikası'na da kayyum atanmasına rağmen bu durumun göz ardı edildiğini ifade etti.

Sert açıklamasını şöyle sürdürdü:

Tarihiniz hep başarısızlıklar ile dolu ...

Sosyal medyada aidat konusunda 50 yıllık tek Sendikaydın senin konfederasyona bağlı tüm sendikalar tam aidat alıyor yetkili olduğu kurumlarda ..

50 YILLIK SALTANATINIZ YIKILDI

50 yıllık saltanatı yıkılan ve yetkili olduğu yerleri kaybeden malum sendika elinde kalmış bir kaç üniversite hastanesi orada da işçinin emeğini geriye dönük paralarını üç ve dört taksite bölen mesai prim ve fazla çalışma ücretini alamayan işçiyi sokağa döken sendika kalkmış şov peşinde önce yetkili olduğunuz yerlerde işçinin hakkını alın kalkın bunun havasını atın ..

GENEL BAŞKAN YARDIMCINIZI 1 GECE DE İHRAÇ ETTİNİZ

Malumunuz kendi genel başkan yardımcısını bir gecede sorgusuz sualsiz ihraç eden kendisine rakip olacağı için korkan ve ona karşı gelen onunla aynı çizgide olan il yönetimlerini boşa çıkaran malum sendika kendi içindeki problemleri haletmeyen toy sendikanın sosyal medyada üç beş hayalperest algı ve yalan peşinde ...

50 YIL TEK SENDİKA KALDINIZ

Sizin 50 yıllık geçmişinizde yetkili olmanızın sebebi iyi işler yaptığınız değildi sadece tek sendika olmanızdı bundan dolayı yeni kurulan ve tek tek yetkiyi alan öz sağlık iş sendikasınin Sendikacılık anlayışı size büyük zarar verdi acınızı anlıyoruz ve size daha büyük acılar vermek için yetkili olduğunuz son bir kaç üniversiteyi alacağız siz yine sosyal medyada kahramanlık ve algı yapmaya devam edin bizler sizleri tarihe gömeceğiz....

NE OLMUŞTU?

Kayyum atanan ÖZ SAĞLIK İŞ SENDİKASI ile ilgili Sağlık İş sendikası Genel Başkanı sert konuşmuş, emek hırsızlığı yapıldığını ifade etmişti. Öz Sağlık İş Sendikasının genel kurullarının iptal edildiğini hatırlatan Genel Başkanı Hakan Toy, rica minnet sözleşme imzalandığını hatırlatarak Öz Sağlık İş sendikasının tüm delegelerinin iptal edildiğini, 81 ilde delege seçimi yapacaklarını, nizami yapmak zorunda kalacaklarını, muhtemelen Yargıtay tarafından kayyum atanması durumunda kayyumun yapacağı seçimlerin nizami olacağını ifade etmişti. Haberin detayı için TIKLAYINIZ.