İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı Monako’da çekildiği belirtilen istakozlu fotoğrafla ilgili yaptığı açıklamayla özür diledi.

AK Parti İzmir Milletvekili ve eski gazeteci Şebnem Bursalı'nın Monaco'da yediği ıstakozun fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşması büyük tepki çekti.

Ak Parti, ‘Partili Cumhurbaşkanını’ Tartışmaya Açabilir Ak Parti, ‘Partili Cumhurbaşkanını’ Tartışmaya Açabilir

Bursalı, farklı kesimlerden gelen yoğun tepkilerin ardından sosyal medya üzerinden bir özür mesajı paylaştı. Özründe,

"Yoğun geçen seçim çalışmalarının ardından yurtdışında yaşayan ailem ve yeğenlerimle bayram tatilini geçirmek üzere gittiğimiz bir restoranda hiç adetim olmayan bir yemek paylaşımı yapmam kamuoyunda haklı tepkiye sebep olmuştur. 30 yıllık gazeteci ve şimdi de milletvekili olarak sosyal medya paylaşımlarımda bugüne kadar yapmadığım bu hatadan dolayı tüm kamuoyundan özür dilerim. Mensubu bulunduğum partim ve yolunda yürümekten her nefesimde şeref duyduğum sn Cumhurbaşkanımızın da bu sebeple hedef alınmasından dolayı üzüntüm sonsuzdur"

ifadelerini kullandı.

Ayrıca, yiyecek paylaşımının kötü niyet taşımadığını ve ücretle ilgili bir konuyla alakasının olmadığını vurgularken, Antalya'daki teleferik kazasını unutturmak için gündemi değiştirmeye çalışanları eleştirdi.

"İstanbul'un göbeğinde 29 insanın hayatını kaybettiği, Antalya'da göz göre göre ihmal sonucu günahsız insanların hayatını kaybettiği, yaralandığı ve saatlerce mahsur kaldığı elim olayla ilgili tek bir söz etmeyenlerin, ne amaçla bu olayı çarpıttığını da biliyoruz!"

şeklinde belirtti.