Geçtiğimiz hafta cumartesi günü nöbet esnasında yaşandığı ileri sürülen olayda, asistan hekim S.E.’nin hemşireye cinsel saldırıda bulunduğu iddiası üzerine gözaltına alınmıştı.

Gözaltına alınan hekim ifadesinin alınmasının ardından hakimlik tarafından serbest bırakılırken doktorun bugün görevden uzaklaştırıldığı öğrenildi.

FLÖRT İDDİASINA YALANLAMA

Şikâyet üzerine harekete geçen polis, asistan doktor S.E.'yi gözaltına aldı. İfadesi alınan S.E. serbest bırakıldı. Evli olan S.E., ifadesinde suçlamaları reddetti ve şikayette bulunan hemşireyle bir süredir 'flörtleştiğini' ileri sürdü. H.Z.'nin avukatı Feyza Altun, "Müvekkilim ile şahsın arasında rızaya dayalı bir ilişki olduğuna dair beyanlar gerçeği yansıtmamakla birlikte bu hususu hem arama kayıtlarından hem de mevcut yanık ifadeleri ile ispatlayacağımıza inancım tamdır. Müvekkilim yaşadığı olayın derin üzüntüsü içinde olmakla beraber asla davasından vazgeçmeyecek ve hakkını arayacaktır. Biz kadınlar olarak hastanede, okulda, sokakta; hayatın herhangi bir alanınca şiddetin hiçbir türlüsünü kabul etmeyerek mücadeleye devam edeceğiz. Şahsın cezalandırılması için taleplerimizi delillerimizle soruşturma makamına ileteceğiz" dedi.