Başhekimden Hastanede Sıra Gecesi Açıklaması! haberimiz için tıklayınız.

Şehir Hastanesi Sıra Gecesi Eğlencesine Soruşturma! İşin Aslı Haberimizde! haberimiz için tıklayınız.

Şehir Hastanesinde Hastalar Beklerken Sıra Gecesi! - Video Haber (GÜNCELLEME)haberimiz için tıklayınız.

Bugün Şehir Hastanesi Sıra Gecesi Eğlencesine Soruşturma! İşin Aslı Haberimizde! başlığı ile sitemizde de yer alan haberde, ulusal basın ve pek çok sosyal medya mecrasında yayınlanan, Şehir Hastanesinde Sıra Gecesi Eğlencesi başlıklı haberlerde sağlık çalışanlarının sanki işi gücü bırakmış, kuyrukta sıra bekleyen hastaların gözü önünde eğlence yapıyorlarmış gibi oluşturulan algıya da, buna alet olan basın başta olmak üzere Şahan Gökbakar nezdinde tüm art niyetli kişilere tek kelimeyle ASIL SİZE YAZIKLAR OLSUN diyoruz. 

Gökbakar'ın bilgi eksikliği ile dolu yorum paylaşımı sonrasında binlerce kişi sağlık çalışanlarını linç ederken, yapılan lince eski hastane Başhekimlerinden, şimdilerin Tv Sağlıkçısı Osman Müftüoğlu, Reyhan Karaca, İrem Derici, Kerem Gönlüm başta olmak üzere Galatasaray Yardımcı Antrenörü Ümit Davala da aynen katılıyorum diyerek ortak oldular. 

YÖRESEL YEMEK TANITIM ETKİNLİĞİ

Her ay düzenlenen, yöresel yemek tanıtım günleri gibi yapılan, sağlık personeline de moral motivasyon depolanan etkinlik nedeniyle sağlık çalışanları adeta linç ediliyor. Öğle arası yemek molası, adı üstünde mola saatinde, çalışanların kendilerine özel olan bir alanda, enstrümantal müzik eşliğinde üstelik özel firma tarafından verilen öğlen yemeği organizasyonunda, spontane gelişen bir durum sonucu 2-3 sağlık çalışanın yöresel halay çekmesi size niye bu kadar dokunuyor sayın GÖKBAKAR! Dikkatinizi çekiyoruz, orası sağlık çalışanına ait yemekhane. Sizin yazdığınız gibi “Utanmadan o personeller, hasta yakınlarının yaninda gobek atiyor..” gibi bir durum yok ortada. Ve orada yapılan EĞLENCE değil, öğle yemeği için oraya gelmiş, gayet insani olarak yemek yiyen sağlık çalışanlarının görüntüsü. 2-3 kişinin spontane bir şekilde müziğe eşlik etmesi, tüm hastane çalışanlarının sanki hastaları bırakarak eğlence yapıyormuş gibi lanse edilmesini, buna da sizin gibi aklı evvellerin öncülük etmesini SağlıkPersoneliHaber.net olarak şiddetle KINIYORUZ!

SENDİKALAR KORKMAYIN! SADECE SAĞLIK ÇALIŞANIN YANINDA OLUN

Bunca haber yapılırken, sağlık çalışanları adeta yerin dibine sokulurken sessiz kalan tüm sendikalar, böyle devam edin. Sakın çıkıpta öğle molasında, sağlık çalışanına ait alanda yörel yemek tanıtımı etkinliğinin bir eğlence gibi lanse edilmesini kınamayın!

Ekonomik olarak maaşları erimiş, döner sermaye 5 TL gibi komik rakamlara inmiş, nöbet parası yerine izin verilir hale getirilmiş sağlık personelinin yemek yemeye, mola saatinde 5 dakika da olsa eğlenmeye, müzik dinlemeye, kahve içmeye hakkı yok değilmi sayın GÖKBAKAR!.

SAĞLIK-SEN ADANA ŞUBESİNDEN KINAMA GELDİ

SAĞLIK ÇALIŞANLARI DA İNSAN, ÇALISANLARİN LİNÇ EDİLMESİNE İZİN VERMEYECEGİZ.

Hastane yemekhanesini öğle saatlerinde çalışanlara moral motivasyon için ayda bir defa yöresel yemeklerin verildiği ve Urfa yöresinin havalarinin çalınmasına gelen tepkilere biz anlam veremedik.
Adana şehir hastanesi yemek şirketi tarafından her ay düzenlenen yöresel yemek tanıtım günleri gibi yapılan sağlık personeline de moral motivasyon depolanan organizasyonun bazı haber sitelerinde sağlık personeli linç edilmeye çalışıldı.
Ekonomik olarak maaşları ve döner sermaye azalmış ,gün aşırı nöbet tutar hale gelmiş ,Çocuklarından ,eşinden ve sevdiklerinden uzak kalırken sağlık personelinin yemek yemeye,eğlenmeye,müzik dinlemeye,kahve içmeye hakkı yok yokmu?
Şehir Hastaneleri çalışanları olarak Hasta ve yakınlarına en yüksek kalitede sağlık hizmeti sunmaya devam edilmektedir. Hastanemizde yüksek düzeyde hasta memnuniyeti olmaktadır. Hasta memnuniyetinin sürdürülebilir olması için bu hastalarımıza 7/24 hizmet veren sağlık çalışanlarımızın da özveri ile çalışan bir insan olduğu düşünülerek motivasyonu gerçekleştirilmelidir. Hasta ve yakınlarının girmediği, yüksek özveri ile gün içerisinde istirahat kullanmadan çalışan personellerimizin bir öğlen arasında yemek yer iken insani bir eğlence ve renk getiren , çalışanlara farklı bir an yaşatan bu etkinliğin olumsuz bir şekilde medyada tanıtılması kasıtlı bir manüplasyondur.
Özellikle çalışanlarımızın mahrem dinlenme ve insani ihtiyaçlarını giderdiği zamanlarda hastalarımıza hizmeti aksatmadan yapılan motivasyon arttırıcı etkinliktir.
Biz bu hususda sağlık çalışanlarımızın linç edilmesine izin vermeyecegiz.
Kamuoyuna saygılarımla .
Bekir NENNİOĞLU
Memur-sen Adana İl Sekreteri 
Sağlık-sen Adana Şube Baskanı