saglikpersoneliHABER.NET whatsapp haber ihbar hattına gönderilen videolar Eskişehir Çifteler Devlet Hastanesinde yaşanan skandalı ortaya çıkardı. Hastane yönetiminin aylardır şikayet olmasına rağmen konuya sessiz kaldığı, video çekimlerinin ardından ise göstermelik bir soruşturma açtığı belirtilirken, soruşturmacının "İskambil oyunları oynanmasından rahatsızlık duyduğunuz oldu mu" sorusu yöneltmesi ise şaşkınla karşılandı.

Biz Duyurmuştuk: Devlete Küfür ve Mesaide İskambil Oyunu Cezasız Kalmadı! haberi için tıklayınız

22 Ocak yani dün videoların sosyal medya'da paylaşılmasının ardından gece 23:55 civarında alelacele soruşturma açtığı öğrenilen Başhekimin, konuyla ilgili aylardır yapılan şikayetlere sessiz kalarak olayla ilgilenmediği iddia ediliyor. Acil Serviste görev yapan doktor olduğu iddia edilen personelin DEVLETE vergi kestiği gerekçesiyle küfür ettiği açıkca görülürken, işini yapmayanın sadece Başhekim olmadığı, Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğünün de görüntülerde yer alan kişileri korumak maksadıyla olayı ört bas ettiği de yine gelen iddialar arasında.


*PROF. DR. UĞUR BİLGE - ESKİŞEHİR İL SAĞLIK MÜDÜRÜ

Mesai saatleri içerisinde hastanede bir odaya toplanarak "uyku açıyoruz" savunmasıyla iskambil oyunlarının oynanması üstelik bunun sıradan bir durum haline gelmesi hastanede huzursuzluğa yol açtığı bir başka iddia olarak haber merkezimize ulaştı.


*Uzm.Dr. Yahya Kemal BALİBAŞA - ÇİFTELER DEVLET HASTANESİ BAŞHEKİMİ

Devlete alenen küfürlerin savrulduğu video görüntülerinden sonra, üstelik aylardır devam eden bu başıboşluğa karşılık İl Sağlık Müdürlüğü ve Sağlık Bakanlığının herhangi bir işlem yapıp yapmayacağı merak konusu oldu.

Editör: Haber Merkezi