Eleştirilerin odağında olan Şehir Hastanesi hakkında geçtiğimiz hafta çalışanlar tarafından saglikpersonelihaber.net'e gönderilen fotoğraflarla haber yaptığımız, personel yemeğinden çıkan böcek haberiyle gündeme gelmiş, yemekhane kontrollerinde ciddi aksaklıklar mı var sorusu akıllara gelmişti. Haberimizi okumak için Ankara Şehir Hastanesinde Personele Verilen Yemekten Böcek Çıktı! tıklayınız. 

Verilen hizmetlerden daha çok, eksikleriyle gündemde yer bulan Ankara Şehir Hastanesi iddialara göre hem hastalar hem de sağlık çalışanları için adeta eziyet halini almış durumda. Son skandal ise daha açılalı yılını doldurmamış olan Bilkent Şehir Hastanesini bu kezde lağım suyu bastı. 

Tavandan akan lağım suyunu cep telefonuyla çeken bir hasta yakını, olaya tepki gösterirken, akıntının yaklaşık bir saat boyunca devam ettiği ve bu süre içerisinde herhangi bir müdahalede bulunulmadığı belirtildi. 

Öte yandan hastanede yaşanan lağım sızıntısının daha öncede yaşandığı iddia edildi.

Diğer taraftan Ankara sağlıkta mevzuata uygun olmayan ne gibi görevlendirmeler yapılıp yapılmadığına dair örnek uygulamaların yer aldığı ve hastane hangi mevzuata göre idare ediliyor diyeceğiniz haber serisine önümüzdeki günlerde sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.