Denizli’nin Acıpayam İlçesinde kendisini çalıştığı hastanenin çatı katından atmaya çalışan Acıpayam  Devlet Hastanesi personeli A.Y polisler tarafından ikna edilerek intihar girişiminden vazgeçirildi. 

Daha önce Servergazi Devlet Hastanesi’nde müdür yardımcı olarak görev yapan A.Y bugün öğle saatlerinde mobing gördüğü iddiasıyla Acıpayam Devlet Hastanesi’nin çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Polisler tarafından ikna edilen ve intihar girişiminden vazgeçirilen A.Y çalıştığı hastanede Sağlık Müdürü tarafından mobing gördüğünü ve kendisiyle birlikte çok sayıda arkadaşının da mobing gördüğünü iddia etti.

Evli ve çocuk sahibi olan yaklaşık 45 yaşlarındaki A.Y mobiglere dayanamadığını ve bir anda sinir krizlerine girerek intihar girişiminde bulunduğunu iddia etti. Polisler tarafında ikna edilen A.Y hastanenin çatı katından indirildikten sonra ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Acıpayam Devlet Hastanesi’ndeki bu son intihar girişimi ise Denizli’de sağlık personelinin çoğunun mobing uygulamalarından şikayet ederek arka arkaya istifa ettiği gerçeğini akıllara getirdi.