Daha önce Nevşehir Devlet Hastanesi ve Ürgüp Devlet Hastanesi'nde genel cerrahi uzmanı ve idareci olarak görev yapan Bilici'nin vefat haberi, Erzincan Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin tarafından duyuruldu.

Sağlık Müdürü Dr. Cihan Tekin, resmi sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı açıklamada, Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapan Dr. Öğr. Üyesi Sami Bilici'nin 6 aydır süren hastalığı sonucunda yaşamını yitirdiğini belirtti. Tekin, şu ifadelerle duygularını paylaştı: "Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanemizde Genel Cerrah Uzmanı olarak görev yapan 1971 Konya doğumlu Dr. Öğr. Üyesi Sami Bilici, 6 aydır süren tedavi sürecinin ardından vefat etmiştir. Merhum hocamıza Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum."

Genel Cerrah Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Sami Bilici'nin cenazesi, 11 Şubat 2024 Pazar günü saat 10.00'da Konya Karacadağ Mahallesindeki mezarlıkta defnedilecek. Erzincannet ailesi olarak, Bilici'ye Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz.