Doğan, “Kamu Personel Sistemine İlişkin Düzenleme İhtiyacı Bulunan Hususlar” gündemiyle gerçekleştirilen toplantıda kamu çalışanlarının uzun süredir çözüm bekleyen taleplerini yeniden masaya taşıdıklarını belirtti.
3600 ek gösterge talebi gündeme geldi
Mahmut Faruk Doğan, KPDK toplantısında özellikle 3600 ek gösterge düzenlemesinin ele alındığını ifade etti.
Kamu çalışanlarının mali ve özlük haklarının güçlendirilmesi gerektiğini belirten Doğan, bu başlığın takipçisi olmaya devam edeceklerini kaydetti.
Yardımcı Hizmetler Sınıfı için GİH talebi
Toplantıda gündeme getirilen önemli başlıklardan biri de Yardımcı Hizmetler Sınıfı oldu.
Doğan, Yardımcı Hizmetler Sınıfının kaldırılması ve bu kapsamda görev yapan personelin Genel İdare Hizmetleri Sınıfına geçirilmesi yönündeki taleplerini yeniden ilettiklerini açıkladı.
“Taleplerimizi her platformda dile getireceğiz”
Kamu çalışanlarının ekonomik ve sosyal şartlarının iyileştirilmesi gerektiğini vurgulayan Doğan, sendika olarak bu konudaki mücadelelerini sürdüreceklerini söyledi.
Doğan, çalışanların beklentilerini her platformda gündeme taşımaya devam edeceklerini belirterek, çözüm bekleyen mali, sosyal ve özlük haklarına ilişkin düzenlemelerin hayata geçirilmesi çağrısında bulundu.





