Kuzey Irak’ta terör örgütleri ile yaşanan çatışmalarda yaralanan 15 askerimizden uçak ambulansla Ankara’ya getirilerek Gülhane Eğitim Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan 6 askerimizi ziyaret ettiğini açıklayan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, genel sağlık durumlarının iyi olduğunu, yoğun bakım şartlarında tedavi gören 1 askerimizin normal servise alındığını, yoğun bakımda tedavi gören askerimizin bulunmadığını duyurdu.

Hemşire Selin Kurtul Girdiği Ameliyattan Sağ Çıkamadı Hemşire Selin Kurtul Girdiği Ameliyattan Sağ Çıkamadı

Bakan Koca: Şırnak'ta Tedavi Gören Askerlerden 2'si Taburcu Oldu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Şırnak'ta çatışmalarda yaralanan 9 askerden 2'sinin taburcu olduğunu açıkladı. Bakan Koca, geriye kalan 7 askerin tedavilerinin devam ettiğini belirterek, "Yaralı askerlerimizin bir an önce sağlıklarına kavuşmaları için gerekli bütün imkanları seferber etmiş durumdayız" dedi.

Bakan Koca, çatışmalarda yaralanan askerlere geçmiş olsun dileklerini ileterek, "Şehadete yürüyen yiğitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Birliğimiz ve bütünlüğümüz için ölüm dâhil her şeyi göze alanları hiçbir zaman, asla unutmayacağız. Şehitlerimiz, ebediyete kadar milletimizin yüreğinde yaşayacak" ifadelerini kullandı.