Eşine Peş Peşe Ateş Etti

Olay, hastanede görevli fizyoterapist Burcu Demir ile eşi M.C. arasında çıkan bir tartışma sonucunda gerçekleşti. Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine M.C., belinden çıkardığı tabanca ile eşine peş peşe ateş etti. Demir, kanlar içinde yere yığılarak hayatını kaybetti. Şüpheli olay yerinden hızla uzaklaşarak kaçtı. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayın ardından geniş çaplı bir çalışma başlattı.

M.C., emniyet güçlerinin titiz çalışmaları sonucunda kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından M.C., adliyeye sevk edildi. Burcu Demir'in cenazesi ise otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi.

Cenaze, Karakoçan ilçesi Yoğunağaç köyü Golan mezrasında toprağa verildi. Demir'in annesi Songül Demir, kızının mezarına sarılarak duygusal anlar yaşadı. Gözyaşları içinde konuşan Songül Demir, "Kızımın mezar taşlarına mı sarılacağım artık? Bu muydu bana reva görülen? Kuzum benim. Bu kadar yaşatabildim. Gitti, kızım. Yetişemedim. Kızım, bir daha göremeyeceğim seni" ifadeleriyle acısını dile getirdi.

Olayın detaylarına göre, Burcu Demir'in bir süredir eşi M.C.'den ayrılmak istediği ancak M.C.'nin buna yanaşmadığı ve tartışmanın bu nedenle çıktığı öğrenildi.