Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 30 Kasım 2022 tarihinde yapılacak olan banka maaş promosyon ihalesinin canlı olarak yayınlanacağı açıklandı.

Şanlıurfa’da sağlık tesislerinde görev yapan yaklaşık 15604 sağlık personelinin maaş promosyon anlaşması için yarın taraflar masaya oturacak.

Maaş promosyonu teklif alma sürecinde sendikalar birer temsilcileriyle gözlemci olarak katılım sağlarken, tüm Türkiye’de promosyon ihalesini canlı izleyecek.

Sağlık Müdürlüğünün promosyon ihalesini canlı olarak ister izlemek isteyen kişiler şu adresi kullanabilirler: https://www.youtube.com/@sanlurfailsaglkmudurlugu7925

KOCAELİ 12 ARALIK’TA YAPACAK!

Kocaeli’de 12 bin sağlık perosneli ile 8.000 sürekli işçiyi ilgilendiren promosyon ihalesinin ise 12 Aralık Pazartesi günü yapılması kararlaştırıldı.

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü sağlık çalışanlarının 36 ay süresince maaş ve diğer ödemelerini alacağı bankanın belirlenmesi için ihaleyi 12 Aralık 2022 tarihinde yapacak.

ADANA’YA 21 BİN 200 TL TEKLİF!

Adana İl Sağlık Müdürlüğünün banka maaş promosyon ihalesi ile ilgili ise 2 yıllık revize ve 1 yıllık uzatma sonucu 21200 liralık promosyon teklifi geldiği öğrenildi.

Adana’da görev yapan sağlık çalışanlarına yapılan teklifin detayında, 2 yıllık revize anlaşması süreci için promosyon tutarı aylık 559 TL’ye denk gelirken uzatma süresi olan 1 yıl için ise tutar aylık 650 TL’ye tekabül etti.

Diğer taraftan Adana İl Sağlık Müdürlüğünün Ziraat Bankası Genel Müdürlüğünden Sağlık Bakanlığı’nın yapacağı promosyon anlaşmasının 21250 TL’den daha yüksek olması durumunda aradaki farkın 7 gün içerisinde Adana’da görev yapan sağlık çalışanlarının hesabına yatırılması yönündeki talebi ise Ziraat Bankası Genel Müdürlüğü tarafından kabul edilmedi.