Sağlık personelinin banka maaş promosyon anlaşmaları ile ilgili Sağlık Bakanlığı tarafından bir süredir yürütülen görüşmeler de son aşamaya gelindi.

Kulislerden edindiğimiz bilgiye göre; Ziraat Bankası Genel Müdürü ile Sağlık Bakan Yardımcısı banka maaş promosyonları için bir süredir görüşme halinde.

Bilindiği gibi Sağlık Bakanlığı birkaç hafta önce elektronik ileti ile sağlık müdürlüklerine verdiği talimatta; promosyon sözleşmesi bitmiş veya bitmeye yakın İl Sağlık Müdürlüklerin yeni promosyon anlaşması yapmamasını istemişti.

Bakanlık promosyonla ilgili Türkiye geneli tek elden promosyon ihalesi için hazırlıklara başladığıda yine kulislere yansımıştı.

Bu çerçevede Sağlık Bakan Yardımcısı Koordinatörlüğünde banka maaş promosyonları ile ilgili Bakanlığın yaptığı çalışmada son aşamaya gelindiği kaydedildi.

12 Ekim tarihli haberimizde, Sağlık Bakanlığının promosyonla ilgili çalışmalarında Bakan Dr. Fahrettin Koca’nın da bizzat ilgilenmesi ile beraber 2 Kamu Bankası’nın yetkilileri ile promosyon konusunda görüşmelerin sürdüğünü ziyaretçilerimize duyurmuştuk. Haberin detayları için “Sağlık Bakanı Koca Promosyon Sorununa El Attı!” başlıklı haberimize TIKLAYABİLİRSİNİZ.

Sağlık Bakan Yardımcısının bir süredir Ziraat Bankası Genel Müdürü ile maaş promosyonları ile ilgili görüşme halinde olduğu biliniyor.

Süreçle ilgili önümüzdeki birkaç gün içinde açıklama yapılması bekleniyor.