Ak Parti İl Binasında basın mensuplarına gündeme dair açıklamalarda bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ertuğrul Soysal, en çok merak edilen hatta sizlerinde belki merakla beklediği EYT konusu var diyerek "Gündemimizde yok şimdilik. Yani hükümetimizin gündeminde Bakanlığımızın gündeminde yok." ifadelerini kullandı.

Bakan Yardımcısı Soysal daha sonra ise kafaları karıştıran açıklamaya imza atarak gündemimizde yok ama "bu yılın sonunda aralık ayında ya da ocağın başında süprizimizi bekleyin diyoruz" dedi.

SÜRPRİZİMİZİ BEKLEYİN DİYECEKSİNİZ

Parti Teşkilatındaki yöneticilere seslenen Bakan Yardımcısı Soysal, EYT'yi soranlara "aralık ayında ya da ocağın başında süprizimizi bekleyin diyoruz" böyle cevap vereceksiniz dedi. Konuşmasına diğer türlü bir açıklama yapmasının hem siyaseten hem de diğer türlü etik olmayacağını vurgulayan Ertuğrul Soysal, "Ama Allah nasip ederse o gün geldi mi de irade koymaya gayret edeceğiz. Yani oraya da dokunacağız o hususa da dokunacağız." dedi.


Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Soysal: Sözleşmeli Personele Bu Yıl Kadro Vereceğiz! - TIKLAYINIZ


Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının çalıştığıın belirten Bakan Yardımcısı Soysal, "2023’e giderken en çok siyasete seçime katkı verecek bakanlıklardan birisi çalışma ve Sosyal güvenlik bakanlığı" dedi.