Törene Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan, İl Sağlık Müdürlüğü'nde görevli Başkanlar Uz. Dr. Ahmet Sarıışık, Dr. Şeref Kasımoğlu, Mustafa Tekin, Başkan Yardımcıları Uz. Dr. Zeliha Yeğin, Dr. İrfan Kaynar ve Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Adnan Canveren de katılım sağladı.

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan, yeni görevi nedeniyle Dr. Musa Çallı'yı makamında ziyaret ederek başarı dileklerini iletti ve çiçek takdim etti. Pehlevan, yeni görevin hayırlı olması temennisinde bulunarak,

"Karamürsel ilçemiz sağlık hizmetleri konusunda güçlü bir ilçemiz. İlçe Sağlık Müdürümüz olarak göreve başlayan Dr. Musa Çallı'nın da bu hizmetleri çok daha iyi yerlere taşıyacağına eminiz. Ekibimle beraber kendisinin her zaman yanındayız. Kendisine yeni görevinin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor, başarılar diliyorum"

şeklinde konuştu.

Dr. Musa Çallı Kimdir?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca İle Başhekimlik Pazarlığı mı Yaptı? Sağlık Bakanı Fahrettin Koca İle Başhekimlik Pazarlığı mı Yaptı?

1991 Zonguldak doğumlu Dr. Musa Çallı, Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu. Daha önce Pamukova Toplum Sağlığı Merkezi sorumlu hekimi ve Pamukova İlçe Sağlık Müdürü olarak görev yaptı.