Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) tarafından düzenlenen Spor Şenliği'nde üniversite öğrencileri arasında bir turnuva maçında tekrar kavga çıktı.

öğrencinin elmacık kemiği kırıldı

Bu yılki futbol turnuvasında yaşanan olayda, Mimarlık Fakültesi ile Tıp Fakültesi öğrencileri arasında oynanan 3.'lük maçında yumruklu kavga yaşandı. Mimarlık Fakültesi'nden R.Y. isimli öğrenci elmacık kemiği kırıldı.

2024 Yılı Haziran Dönemi İller Arası Yer Değiştirme Kurası: Heyecan Dorukta 2024 Yılı Haziran Dönemi İller Arası Yer Değiştirme Kurası: Heyecan Dorukta

Maçı 2-0 kazanan Tıp Fakültesi öğrencileri, geçtiğimiz haftalarda da Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencileri arasında benzer bir kavganın çıktığı bildirildi.

yumruklu kavgada 1 öğrenci yaralandı

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) tarafından düzenlenen Spor Şenliği'nde, üniversite öğrencileri arasında oynanan turnuva maçında bir kez daha kavga çıktı. Üniversite öğrencilerinin yumruklu kavgasında 1 öğrenci yaralandı.

KTÜ'nün geleneksel Spor Şenliği kapsamında düzenlenen futbol turnuvasında, Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Fakültesi öğrencileri arasında geçtiğimiz haftalarda yaşanan arbedenin ardından, benzer bir olay bu kez turnuvanın üçüncülük maçında yaşandı.

Mimarlık Fakültesi ve Tıp Fakültesi takımları arasındaki maçta çıkan kavgada, Mimarlık Fakültesi’nden R.Y. isimli öğrencinin elmacık kemiği kırıldı. Maçı 2-0 Tıp Fakültesi öğrencileri kazandı.