Doç.Dr. Nedim Ongun'un Antalya Şehir Hastanesi Başhekimi olarak atanmasının ardından, Opr. Dr. Murat Yüksel, Burdur Devlet Hastanesi'nin başhekimliğine getirildi. Opr. Dr. Yüksel, 2017 yılında Burdur Devlet Hastanesi'ne Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak atanmış, daha sonra 2021 yılında başhekim yardımcısı olarak görev almıştı.

Sağlık Bakanlığı'nda Görev Değişikliği: Erol Gökdöl Görevden Alındı Sağlık Bakanlığı'nda Görev Değişikliği: Erol Gökdöl Görevden Alındı

Opr. Dr. Murat Yüksel, deneyimli bir sağlık profesyoneli olarak 2017 yılından bu yana Burdur Devlet Hastanesi'nde çeşitli görevlerde bulunmuş ve 2021 yılında başhekim yardımcılığı görevine atanmıştı.

Burdur Devlet Hastanesi'nde yeni başhekim olarak görevine başlayan Opr. Dr. Murat Yüksel, sağlık hizmetlerinin daha da güçlenmesi ve hastane yönetiminin etkin bir şekilde sürdürülmesi konusundaki sorumluluğunu üstlenmiştir.Hastane yönetimi ve çalışanları, Opr. Dr. Murat Yüksel'e yeni görevinde başarılar dilerken, yerel sağlık hizmetlerindeki kalitenin artması adına birlikte çalışma kararlılığına vurgu yaptı.