Türkeli Devlet Hastanesi'nde Aile Hekimi Uzmanı olarak göreve başlayan Bulut, 2022 yılı Ocak ayında başhekim olarak atanmıştı. Ancak, 115. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası çerçevesinde İstanbul Sultanbeyli Devlet Hastanesi'ne atanması üzerine, 26 Şubat itibariyle Türkeli Devlet Hastanesi'ndeki başhekimlik görevinden ayrıldı.

Memurun Giyim Yardımı Tasarruf Kapsamında Kaldırıldı mı? Memurun Giyim Yardımı Tasarruf Kapsamında Kaldırıldı mı?

Uzman Dr. Önder Bulut'un, yeni görev yeri olan İstanbul Sultanbeyli'ye gitmek üzere Türkeli Devlet Hastanesi'nde poliklinik görevini sonlandıracağı belirtildi. Aile Hekimi olarak görevine devam edecek olan Bulut'un, Türkeli'deki hizmetleri ve başarılarıyla bilinen bir sağlık profesyoneli olduğu vurgulandı.

Türkeli Devlet Hastanesi yönetimi, Uzman Dr. Önder Bulut'a teşekkür ederek yeni görev yerinde başarılar diledi. Türkeli'deki hastane çalışanları ve vatandaşlar da Bulut'a duydukları güvenin ve hizmetlerinin takdirle karşılandığını ifade etti. Önümüzdeki günlerde İstanbul Sultanbeyli Devlet Hastanesi'nde görevine başlayacak olan Dr. Bulut'un, yeni görevinde de başarılı olması dileğiyle Türkeli'den ayrılması bekleniyor.