Başhekimlik görevine ocak ayında başlayan Aydın, sadece doktorlarla değil, hastanenin tüm birimlerinde görevli personellerle de ilgileniyor. Bu kapsamda, hastanede çeşitli etkinliklere katılarak çalışanlarla bir araya gelen Aydın, zaman zaman hastane yemekhanesine giderek çorba karıştırıyor ve tedavi gören hastalara kendi elleriyle yemek götürüyor.

Bir Garip Açıklama: ‘Hasta Yakınlarına Hastane Personelinin Hatalı İşlemleri Tamamlatılıyor’ Bir Garip Açıklama: ‘Hasta Yakınlarına Hastane Personelinin Hatalı İşlemleri Tamamlatılıyor’

Çankırı Devlet Hastanesi, 300 yataklı ve tüm ana branşlara hizmet veren bir sağlık kurumu olarak faaliyet gösteriyor. Başhekim Tolga Aydın, hastaların sadece fiziksel sağlıklarına değil, hastalık psikolojilerine de odaklanarak, hastanede çalışan personelin de insan olduğunu unutmamamız gerektiğini vurguluyor. Aydın, sağlık sisteminin bir ekip işi olduğunu ve ekibini mutlu etmek için çeşitli çalışmalar yaptığını ifade ediyor.

Aydın, İl Sağlık Müdürü Hüseyin Sarıkaya ile birlikte sağlık çalışanlarının çocuklarına mektup yazarak bu mektupları çocuklara ilettiklerini ve olumlu dönüşler aldıklarını belirtildi. Ayrıca, personelle daha fazla iletişim kurabilmek amacıyla "akım" denilen eylemleri düzenleyerek, personelin mutluluğunu artırmaya çalıştıklarını da ifade ettiler.

Ortopedi ve travmatoloji uzmanı Dr. Ozan Altun, idarecilerinin kendilerine her alanda destek olduğunu vurgulayarak, Başhekim Aydın'ın ziyaretlerinin motivasyonlarını artırdığını söylendi. Güvenlik görevlisi Feridun Atalay ve aşçıbaşı Hayrettin Karaoğlu da Aydın'ın güler yüzlü ve samimi kişiliğine vurgu yaparak, çalışanların moralini yükselttiğini ifade ediyorlar.

Hastanede tedavi gören bir hasta olan 75 yaşındaki Asiye Altay ise ameliyat sonrası gördüğü ilgiden memnuniyetini dile getirdi.Başhekim Tolga Aydın'ın hastalarla da yakından ilgilendiğini belirten Altay, bu yaklaşımın kendisini mutlu ettiğini söyledi.