Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Memur-Sen'in genel kuruluna ve İstikbalin Yüzyılı Tanıtım Programı'na katılmak üzere salonda bekleniyor. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’da bu Kongre’ye katılarak önemli açıklamalar yaptı.

Erdoğan'ın katılacağı program saat 12:00'de başlayacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ıj bu programda kamu personeline bazı müjdeler vermesi bekleniyor.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin, 3600 ek göstergeyle ilgili yeni açıklama yaptı. Bakan Bilgin "3600 ek göstergeyi, birinci dereceye gelen tüm çalışanların müktesep hakkı olarak düzenlememiz gerekir. Bu konuda kanun teklifimiz hazır." dedi.

 Erdoğan'ın konuşması öncesi salona bir konuşma yapan Cumhurbaşkanı yardımcısı Fuat Oktay "Biraz sonra Cumhurbaşkanımız açıklayacak, benim açıklamam hoş olmaz" dedi.

TAKİPTE KALIN!!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Memur Sen Kongresinde yaptığı açıklamada az sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın memurların beklentilerini karşılayacak müjdeleri açıklayacağını söyledi.

Müjdeleri anında sitemizden bulabileceksiniz.

Doğru haber için sitemizi takip etmeye devam edin.

Memur Sen Kongresinden memurlara ilk müjde geldi!

Memur Sen Kongresinde memurlara müjdelerin geleceğini ilk olarak saglikpersonelihaber.net sitemizden belirtmiştik. İlk müjde haberi Vedat Bilgin'den geldi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, birinci derecedeki memurların tamamının 3600 ek göstergeden yararlanacağını açıkladı.