Memur maaşları ile ilgili Türkiye genelinde kafa karışıklığı yaşanıyor. Çünkü bazı illerde memur maaşları hesaplara yatmış durumda. 

Tereddüt yaşadılar

Bir Garip Açıklama: ‘Hasta Yakınlarına Hastane Personelinin Hatalı İşlemleri Tamamlatılıyor’ Bir Garip Açıklama: ‘Hasta Yakınlarına Hastane Personelinin Hatalı İşlemleri Tamamlatılıyor’

Maaşların erken yattığı illerde memurlar harcayıp harcamama konusunda tereddüt yaşarken resmi talimatın normal maaş gününde yatması yönünde olması kafaları karıştırıyor. 

Maas Erken Yatti 1

Her memur eşit değil mi sorusu?

Maaşları erken yatan memurlar en azından sendikalarının konuyla ilgili açıklama yapmasını beklerken, diğer taraftan sosyal medyada konuyu gündeme taşıyan bir kesim ise; her memurun eşit olduğunu, maaşı erken yatan ile geç yatan memur arasındaki ayrımın neye göre yapıldığının açıklanmasını bekliyor. 

Maas Erken Yatti 2

15'inde yatması gerekiyor

Konuyla ilgili edinilen bilgiye göre ise; bazı illerde yatan memur maaşları ile ilgili sehven aktarım olduğu, memurların herhangi bir panik yapmaması gerektiği; diğer illerde ise maaş yatan illerdeki sehven durumun gerçekleşmediği sürece maaşların 15 Nisan 2024 tarihinde hesaplarına yatacağı öğrenildi.