Hastane bünyesindeki bazı alanlarda oluşan boya ihtiyacına karşı harekete geçen personel, seferberlik ilan etti. Bu anlamlı çalışmaya, Başhekim Şaban Ergene ve Hastane Müdürü Nedim Turanlı da bizzat katılarak eline fırçayı aldı.

Bir Garip Açıklama: ‘Hasta Yakınlarına Hastane Personelinin Hatalı İşlemleri Tamamlatılıyor’ Bir Garip Açıklama: ‘Hasta Yakınlarına Hastane Personelinin Hatalı İşlemleri Tamamlatılıyor’

Poliklinik alanları, asansör bekleme sahaları ve mescit gibi hastane içindeki önemli noktalarda gerçekleştirilen boya çalışmaları, temizlik personeli ve güvenlik personelinin yanı sıra idari personelin de aktif katılımıyla gerçekleşti. Başhekim Şaban Ergene, yaptığı açıklamada, "Yeter ki gönüllere dokunalım. Bunun için çalışıyoruz. Hastanemizde imece usulüyle temizlik personelimiz ve güvenlik personelimizden oluşan, beraberinde idari müdürlerimizin de katılımı ile hastanemizin poliklinik alanlarını, asansör bekleme alanlarını, mescidimizi boyadık. Elhamdülillah yorulduk fakat günün sonu şifahanemizden mutlu ayrıldık" dedi.