694 sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile atamaları yapılan 81 ilin il sağlık müdürlükleri sözleşme haberleri başta olmak üzere tüm idareci atamalarına dair son dakika haberlerini paylaşmaya devam ediyoruz.

25 Ağustos 2017'de Olağanüstü Hal (OHAL) kapsamında çıkartılan 694 sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Sağlık Bakanlığının hem merkez hem taşra teşkilatında önemli değişiklikler yapılarak illerde en üst yetkili olarak sağlık müdürleri sağlık müdürünün altında ki Başkanlık tanımlanmıştı.

SAĞLIK MÜDÜRÜ ATAMALARINDA 22 TEMMUZ İTİBARİYLE SON DURUM

Daha önce Ankara'ya gelen ancak sözleşmeleri devam edip etmeyeceği belli olmayan Trabzon,Balıkesir ve Bilecik göreve devam edecek. Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürü Ali Nuri Öksüz'de sözleşme yeniledi.

Bunlara ek olarak
Mersin ve Bitlis Sağlık Müdürlerininde sözleşmeleri uzatıldı.

Bunların dışında bakanlıkla henüz görüşmeyen 
İzmir ve Ankara'nın da göreve devam edeceği duyumunu aldık. Muhammed Emin Demirkol'da Bolu'da bir dönem daha görev yapmak için sözleşmesini yenileyen isim oldu.Konya İl Sağlık Müdürü'de 2 yıl daha görev yapacak. Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürü'de sözleşmesini uzattı. Başkan ve Başkan Yardımcıları atamaları için tıklayınız.

Edirne'ye İl Sağlık Müdürü olarak Mustafa İshak Yıldırım 21 Temmuz itibariyle ataması yapıldı. Bolu'dan bir akademisyenin metropol şehirlerden birine sağlık müdürü olarak gideceği bilgisine ulaştık. 

22 Temmuz itibariyle Ağrı İline Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimlik görevini yürüten Uzm.Dr. Coşkun DAHARLI Ağrı İl Sağlık Müdürü olarak atandığı öğrenildi.

30 Haziran itibariyle görüşülen il 15'i geçti. Bu 15 ilden başkan başkan yardımcısı, başhekim, uzman, hastane müdürü vb sözleşmeli yöneticiler için liste istenildi. En geç cumaya bu iller listeleri, adayların cv lerini ve güvenlik soruşturmalarını göndermeleri gerekiyor

Sağlık Bakanlığı taşra teşkilatında yeniliklere il sağlık müdürlerini belirlemekle başladı. 14 Ağustos'a kadar kanunen bitirilmesi gereken sözleşmeli atmalarda kesinleşen il sağlık müdürleri şunlar oldu:

Emekliye Ayrılıp Köyünde Tavuk Beslerken Sağlık Müdürü Oldu! Haberi için tıklayınız

SÖZLEŞME İMZALAYAN İLLER BELLİ OLMAYA BAŞLADI

Sözleşme imzalayan iller Afyonkarahisar, Uşak ve Karabük oldu.20 Haziran itibariyle sözleşme imzalayan bir başka Sağlık Müdürü ise Zonguldak İl Sağlık Müdürü Ertuğrul Güner oldu.30 Haziran itibariyle Sivas İl Sağlık Müdürünün de sözleşme yenilediği gelen bilgiler arasında. 2 Temmuz itibariyle Kocaeli İl Sağlık Müdürü Şenol Ergüney'de sözleşme yenileyen il sağlık müdürleri arasında yerini aldı.

3 Temmuz itibariyle Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Cengiz Becerir'in Sağlık Müdürlüğünden alınarak yerine Edirne İl Sağlık Müdürü Ali Cengiz KALKAN'ın atandığı bilgisi haber merkezimize ulaştı. Sakarya İl Sağlık Müdürü Aziz ÖĞÜTLÜ'de 3 temmuz itibariyle 2 yıllık sözleşme imzalayan sağlık müdürü oldu. Öğütlü'nün ardından Muğla İl Sağlık Müdürü Dr. İskender GENÇER'in de sözleşmesini 2,5 yıl daha uzattığı öğrenildi.

19 Haziran Cuma günü itibariyle Ağrı'da uzun zamandır İl Sağlık Müdürü olarak görev yapan Uzm. Dr. Ufuk KURNAZ'ın da istifa ettiği öğrenildi.  Artvin İl Sağlık Müdürü İrfan Akalın'ında sözleşmesi uzatılmayarak görevden ayrıldığı teyit edilen bilgiler arasına girdi. 3 Temmuz itibariyle Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Cengiz Becerir'in görevden alındığı öğrenildi. 

İzmir Sağlıkta Sözleşme İmzalayan Sözleşmeli Yöneticiler! - Tam Liste haberi için tıklayınız

Eşine Torpilli Atama Haberleriyle Gündeme Gelen Sağlık Müdürü Görevden Alındı! haberi için tıklayınız

81 ilden gelen anlık haberleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Ayrıntılar gelecek.

HABER SAYFAMIZ YENİ BİLGİLER GELDİKÇE GÜNCELLENECEKTİR!

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ