2024 Yılı Haziran Dönemi İller Arası Yer Değiştirme Kurası: Heyecan Dorukta 2024 Yılı Haziran Dönemi İller Arası Yer Değiştirme Kurası: Heyecan Dorukta

İki araç neredeyse kaza yapacakken sinirlenen ambulans şoförü, kadın avukatın aracının önünü kesti ve içinde bulunan doktor kardeşini darp etti.

Olayın Detayları

Ankara'da avukat Meltem T., doktor kardeşi Y.T. ile birlikte trafikte seyir halindeyken, kendisini tehlikeye düşürdüğünü iddia eden özel bir hastaneye ait ambulansın şoförü Süleyman A. tarafından durduruldu. Şoför, Meltem T.'nin aracının önünü kesti ve tartışma başladı.

Tartışmaya, arkadan gelen başka bir özel ambulansın şoförü de dahil oldu ve olay arbede halini aldı. Çevredekilerin müdahalesiyle sona eren olayın görüntüleri cep telefonu ve yol kenarındaki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Kamera Görüntüleri ve Şikayet

Olayın ardından avukat Meltem T., doktor kardeşiyle birlikte savcılığa şikayette bulundu. Kamera görüntüleri ve basit tıbbi müdahale ile giderilebilecek şekilde yaralandıklarına dair doktor raporuyla şikayetini destekledi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, ambulans şoförü Süleyman A., yanındaki sağlık görevlisi E.İ. ve arkadan gelen ambulansın şoförü A.K.G. hakkında 'darp', 'tehdit', 'hakaret' ve 'mala zarar verme' suçlarından soruşturma başlattı.

Meltem T.'nin İfadesi

Savcılığa ifade veren Meltem T., trafikte seyir halindeyken ambulansın hızla aracının önünü kestiğini belirtti. Süleyman A.'nın aracının camına anahtarla vurup küfür ettiğini, kardeşini arabadan indirmeye çalıştığını söyledi. Süleyman A.'nın camdan elini sokarak kardeşinin boğazını sıktığını ve kardeşini arabadan indirip yumruk attığını belirtti.

Çevredeki vatandaşların müdahalesiyle kavganın sona erdiğini ifade etti.

Süleyman A.'nın İfadesi

Gözaltına alınıp serbest bırakılan Süleyman A., ifadesinde siren kapalı, tepe lambaları açık şekilde orta şeritte seyir halindeyken bir aracın hızla önüne geçtiğini ve kaza tehlikesi atlattıklarını belirtti. Aracına çarpıp çarpmadıklarını kontrol etmek için durduğunu ve araçtakilerle tartışmaya başladığını söyledi. Tartışmanın çevredeki vatandaşların yardımıyla sona erdiğini ifade etti.