WhatsApp’a Instagram özelliği geliyor WhatsApp’a Instagram özelliği geliyor

Kabineye gireceği ya da üst düzey bir göreve getirileceği yönünde basınında çıkan haberlerle ilgili açıklama yapan Soylu, hakkında yapılan 550 olumsuz köşe yazısına dikkat çekti.

Soylu sessizliğini bozdu

Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, uzun bir sessizliğin ardından yaptığı açıklamayla dikkatleri üzerine çekti. Soylu, "Son 10 ayda hakkımda 550 olumsuz köşe yazısı yazılmış, bu normal mi? 7 yıl boyunca İçişleri Bakanlığı görevini üstlendik ve bu süre zarfında 33 saatte bir suç örgütünü çökerttik. 1151 DEAŞ üyesini yakaladık" ifadelerini kullanmıştı.

Yerel seçimlerin ardından kabinede değişiklik beklentileri artarken, Süleyman Soylu'nun tekrar göreve dönme ihtimali gündeme gelmişti. Bu konuyla ilgili olarak Soylu, Sözcü gazetesinden Can Bursalı'ya açıklamalarda bulundu. 

“Umreden döndükten sonra görüştüm”

Soylu, "Yerel seçimlerin ardından Cumhurbaşkanı ile görüşüp sunum yaptığınız ve yakın gelecekte kabinede olmasa bile önemli bir göreve atanacağınız iddia ediliyor..." şeklindeki soruya, "Umreden döndükten sonra yaptığımız nezaket ziyaretinin dışında, bu bilgiler maalesef doğru değil" yanıtını verdi.