11:58 Gündem

Sağlık Bakanlığında yaşanan kadro çeşitliliği nedeniyle çok sayıda unvan da sağlık çalışanı istihdam edilmesi yeni Sorunlar ortaya çıkarırken 4D sürekli işçi kadrosundaki personellerin memurlara birim sorumlusu yapıldığı yönünde yeni iddialar ortaya atılıyor.

11:55 Sağlık

Antalya’da bulunan Atatürk Devlet Hastanesinin yıkılıp yıkılmayacak konusuyla ilgili Sağlık Bakanlığının devreye girdiği öğrenildi.

11:48 Sendika

İddialara göre Esenyurt Devlet Hastanesi’nde Başhekim tarafından alınan karar uyarınca basın açıklaması yapan SES Sendikası temsilcilerinin hastaneden kovuldukları ileri sürüldü.

11:46 Güncel

Önceki dönem Karşıyaka Belediye Başkanı olan şimdiyse CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Cemil Tugay’ın Karşıyaka Belediyesi’nde adeta enkaz bıraktığı ileri sürüldü.

11:46 Gündem

TL mevduatı bu hafta %1,10 kazandırırken borsa ise 9915 puan ile tüm zamanların rekor seviyesinde kapanış rakamına ulaştı.

11:36 Güncel

Ak Parti Grup Başkanı Abdullah Güler’in gazeteci Fatih Atik’e verdiği mülakatta Anayasanın ilk 4 maddesi üzerinde herhangi bir değişiklik yapılmayacağını söylediği, gelen duyumlara göre ise muhalefetin çokça eleştirdiği partili Cumhurbaşkanı sisteminin tartışmaya açılabileceğini söylediği ileri sürüldü.

11:33 Gündem

Dün yayınlanan Resmî Gazete ile yürürlüğe konulan 36.000 sözleşmeli sağlık personeli istihdamı ile ilgili karar sonrası gözler 4924 sayılı kanuna çevrildi.

11:30 Gündem

İstanbul Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmaya göre, özel hastane Yenidoğan Yoğun Bakım Birimi ile irtibatta olan 112 çalışanı 2 doktor teknik takibe alındı.

11:21 Gündem

Her fırsatta kamuda tasarruf yapılması gerektiğinin altını çizen ancak bürokraside bir türlü karşılık bulamayan Mehmet Şimşek’in talimatı sonrası 500 aracın satışa çıkarıldığı öğrenildi.

11:15 Güncel

Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, yapay zekaya dikkat çektiği açıklamasında 71 farklı yeni lisans ve önlisans programının açılacağını duyurdu.