Bandırma Eğitim Araştırma Hastanesi’nde gizli kamera skandalı yaşandı. 

Hastanede görevli hemşirenin, tuvalete bırakılan çantayı fark ederek durumu polise bildirmesi üzerine gizli kamera düzeneği ortaya çıkarıldı. 

Polis ekipleri çantanın içerisinde bulunan gizli kamera düzeneğini tuvalete yerleştiren kişinin kısa sürede kimlik tespitini yaptı.

Hemşire’nin dikkati ortaya çıkardı

Bir hemşirenin dikkati sayesinde ortaya çıkan olayda, hastanenin tuvaletine bırakılmış bir çanta bulundu. Durumun polise bildirilmesinin ardından yapılan incelemede, çantanın içinde gizli bir kamera düzeneği olduğu tespit edildi. Polis ekipleri, çantayı tuvalete bırakan kişinin kimliğini belirledi. Nöbetçi savcının talimatıyla, şüpheli T.Ö. (52) gözaltına alındı.

3-4 yıldır kaydediyormuş

T.Ö.'nün sorgusunda, sık sık hastaneye gittiğini ve sağlık sorunları yaşadığını belirttiği öğrenildi. Kendisinin telefon kamerasını kullanarak hazırladığı gizli kamera düzeneğini yaklaşık 3-4 yıldır kullandığını itiraf etti. 

Baykar Firması Personeline 18 Maaş Kar Payı Dağıtıyor Baykar Firması Personeline 18 Maaş Kar Payı Dağıtıyor

İzledikten sonra imha ediyormuş

Sorgusunda, bu davranışının kendisinde bir tür rahatsızlık yarattığını ifade eden T.Ö., kaydettiği görüntüleri daha sonra imha ettiğini söyledi. T.Ö., adli makamlara çıkarıldıktan sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yaşanan skandal, hastane personeli ve halk arasında büyük şaşkınlık yarattı.