Taltif yani para ödülü olarak yapılacak ödemenin İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde görevli tüm personeli verileceği söyleniyor.

Fenomen Olan Öğretmenlere Kınama Cezası Geliyor Fenomen Olan Öğretmenlere Kınama Cezası Geliyor

Türkiye gazetesi açıkladı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde çalışan personele taltif (para ödülü) vereceği söylentileri gündeme oturdu. Türkiye gazetesinin elde ettiği bilgilere göre, bu ödülün İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan tüm personele dağıtılması planlanıyor. 

İstanbul'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde Taksim'e çıkış yasağı uygulanmıştı. İstanbul Valiliği'nin aldığı karar doğrultusunda, belirli yollar trafiğe kapatılmış, toplu taşıma araçlarında sefer kısıtlamaları yapılmıştı.

Taksim'e çıkmaya çalışanlara karşı yapılan müdahaleler sonucunda olaylar çerçevesinde 217 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan 217 kişiden 182'si serbest bırakılırken, 65 kişinin ise adli süreçleri devam ediyor.

Yoğun mesai harcandı

İstanbul Emniyeti, 1 Mayıs günü yoğun bir mesai harcadı. Bu çerçevede, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde görevli personele taltif (para ödülü) verilmesi planlandığı söyleniyordu. Türkiye gazetesinin edindiği bilgilere göre, bu ödülün tüm İstanbul Emniyet Müdürlüğü personeline dağıtılması planlanıyor.