Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Memur Sen Kongresine davet edildiği ve olağanüstü bir durum olmadığı takdirde burada memurlara müjdeler açıklayabileceği ulusal basına yansımıştı. saglikpersonelihaber.net olarak yaptığımız haberlerde, en düşük memur maaşına zam ve seyyanen zam beklentisi dile getirilmişti.

Akşam gazetesinde yer alan habere göre, öğretim görevlisi Tarkan Zengin, 1 Mayıs'ta yapılacak olan Memur Sen Kongresi ve burada memurlara müjdelerin açıklanması ihtimali hakkında görüşlerini dile getirdi.

İşte o açıklama:

'Son günlerde toplumun çeşitli kesimlerine yönelik önemli müjdeler veriliyor. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'ne giderken kamu işçilerinin yanı sıra memurlar da önemli müjdeler bekliyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 1 Mayıs'ta Memur-Sen Genel Kurulu'na katılması bekleniyor. 1 Mayıs'a giderken kamu işçilerinin beklentilerini karşılayacak bir müjde verileceği beklentisi var. 1 Mayıs günü ise Memur-Sen Genel Kurulu'nda memurlara yönelik bir müjde olacağı ise kulislerde konuşuluyor. Beklentiler gerçekleşirse 1 Mayıs işçinin ve memurun gerçek bayramı olur.''

Editör: Güler Sağlam