Ankara Dr. Nafiz Körez Sincan Devlet Hastanesi 6 Mart 2023 tarihinden itibaren Yeni Sincan Devlet Hastanesi olarak hizmet vermeye başladı.

Yeni Sincan Devlet Hastanesi 2023

Yeni Sincan Devlet Hastanesi idaresi tarafından yapılan duyuru da, 13 Mart 2023 tarihinden itibaren Fatih yerleşkesinde sağlık hizmetinin verileceği belirtilerek “sağlık hizmetimiz yeni hastane binamızda devam edecektir” ifadesi kullanıldı.

Uzun zamandır açılış günü merakla beklenen Yeni Sincan Devlet Hastanesi, 2023 yılında hizmet vermeye başlayan sağlık kurumlarının başında geliyor.

Yeni Sincan Devlet Hastanesi Açıldı

Yaklaşık 110.211 metrekare alanı kapsayan Yeni Sincan Devlet Hastanesi modern ve kaliteli hizmet sunumuyla vatandaşın takdirini toplaması bekleniyor.

Yeni Sincan Devlet Hastanesi Başkent Ankara’nın kapasite olarak en büyük ve modern hastane projeleri arasında yer alırken, Sincan başta olmak üzere Beypazarı, Ayaş ve Nallıhan ilçesinde ikamet eden vatandaşların sağlık hizmeti alması planlanıyor.

Koca, Sincan Devlet Hastanesini Ziyaret Etti

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Sağlık Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Tolga Tolunay, Kamu Hastaneleri Genel Müdürü Prof. Dr. Zülfikar Akelma ve İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Ali Niyazi Kurtcebe ile birlikte hasta kabulüne başlayan Sincan Devlet Hastanesi’ni 26 Nisan Çarşamba (bugün) ziyaret etti.

yeni-sincan-devlet-hastanesi-bakan-koca

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Yeni Sincan Devlet Hastanesinde tedavi gören vatandaşları ziyaret ederek, görevi başında olan sağlık çalışanlarıyla da bir araya geldi.

Yeni Sincan Devlet Hastanesi

Ülkemizin sağlık alanındaki en ileri teknolojiye sahip ve genç yatırımlarından olan Sincan Devlet Hastanesi’nde, BİR GÜNDE 7 BİN HASTA bakılıyor.

Yeni Sincan Devlet Hastanesi

178 poliklinik ile hastalara hizmet verecek olan yeni devlet hastanesinde; 48’i erişkin, 13’ü çocuk ve 23’ü yenidoğan olmak üzere toplam 84 yataklı yoğun bakım ünitesi ve 25 ameliyathane bulunuyor. Hastane ayrıca 10+1 ünitlik diyaliz merkezi, 10 adet Sancı Doğum Lohusa (SDL) odası ve 29 yataklı palyatif servise de sahip.

Polikliniklerden diyaliz hizmetlerine kadar geniş sağlık hizmeti sunulacak hastane, 5 anjiyo odası ve çocuk kreşini de bünyesinde barındırıyor.

Yeni Sincan Devlet Hastanesi Ayaş'ta

Yaklaşık 111 bin metrekarelik alan üzerine kurulan, modern mimari yapısı ve son teknolojiye sahip cihazlar ile hizmet verecek olan yeni hastanede, 772 araç kapasiteli otopark da yer alıyor.

Yeni ağız ve diş hastanesinin ise; 89’u ikili ve 8’i tekli olmak üzere 97 ünit kapasitesi bulunuyor.

Ankara’nın en büyük ve en modern hastane projeleri arasında yer alan Yeni hastanenin Sincan ile birlikte Beypazarı, Ayaş ve Nallıhan ilçelerinde yaşayan vatandaşlara da sağlık hizmeti vermesi bekleniyor.

Sincan Devlet Hastanesi Adresi:

Gökçek Mah. 250 Cd. No: 2/A Törekent – Sincan Ankara

Sincan Devlet Hastanesi Telefon:

0312 – 272 39 71

Yeni Sincan Devlet Hastanesi Tanıtımı: