Dün ÖSYM Başkanlığı tarafından KPSS 2023/5 tercih başvuruları açıklandı.

ÖSYM Başkanlığının ardından Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü’de sözleşmeli sağlık personeli alımı hakkında duyurusunu yayımladı.

Şimdi Bakanlık kadrolarına atanan binlerce aday ne kadar maaş alacağını araştırma başladı. Peki Lisans mezunu sözleşmeli sağlık personeli ne kadar maaş alır? Önlisans mezunu sözleşmeli sağlık personeli ne kadar maaş alır? Lise mezunu sözleşmeli sağlık personeli ne kadar maaş alır?

Ortaöğretim Sağlık Personeli Maaşı Ne Kadar?

sozlesmeli-saglik-personeli-maasi-lise

Sağlık Bakanlığı kadrolarına atanan binlerce sağlık personeli ne kadar maaş alacaklarını merak etmeye başladı. Ortaöğretim mezunu sözleşmeli bir sağlık personeli Net 13.573,76 TL alacak.

Önlisans Sağlık Personeli Ne Kadar Maaş Alır?

Sağlık Bakanlığı tarafından alımı gerçekleştirilen sözleşmeli personel maaşları göreve başlayacak adaylar tarafından sıklıkla araştırılıyor.

sozlesmeli-saglik-personeli-maasi-onlisans

Önlisans mezunu bir sağlık personeli Sağlık Bakanlığında göreve başladığında 14.319 TL maaş alacak.

Lisans Mezunu Sağlık Personeli Ne Kadar Maaş Alacak?

Sağlık Bakanlığı sözleşmeli sağlık personeli yerleştirme sonuçlarına göre atanan lisans mezunu öğrenim düzeyinde bir sağlık personeli 14.734 TL maşa alması bekleniyor.

sozlesmeli-saglik-personeli-maasi-lisans

 # Yapılan hesaplamalara Toplu Sözleşme İkramiyesi, Aile Yardımı ve Çocuk Yardımı gibi tutarlar dahil edilmemiştir.

 # Bodro hesaplamasında taban ve teşvik ek ödeme tutarları DAHİL DEĞİLDİR. Sabit ek ödeme tutarı net ücretin içerisinde yer almaktadır.