Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin başarılı Başhekimi Uzm. Dr. Çağdaş DERDİYOK, 11 Ağustos 2023 Cuma günü Kırklareli Sağlık İl Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem Cerit tarafından verilen "Başarı Belgesi" ile ödüllendirildi.

Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok, bu ödüle layık görülmesi hakkında düşüncelerini paylaşırken, Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin her geçen gün gelişen ve kalitesi artan hizmetleri ile hem Kırklareli iline hem de çevre illerden gelen hastalara şifa dağıtmanın gururunu yaşadığını ifade etti. Derdiyok, konuşmasında ayrıca hastane temizliği ve işleyişi konusundaki özenle daha hızlı ve kaliteli sağlık hizmeti sunma amacıyla çalıştıklarını belirtti. Sayın Vali Birol Ekici'nin bu başarıyı "Başarı Belgesi" ile taçlandırmasının kendisi için büyük bir onur olduğunu vurguladı. Ayrıca İl Sağlık Müdürü Çiğdem Cerit'e de hastaneye sunduğu destekler için teşekkür etti.

kiriklareli

Bu ödülle birlikte Uzm. Dr. Çağdaş Derdiyok, yaptığı değerli katkıların ve başarılı çalışmalarının resmi bir şekilde takdir edilmiş oldu.