Uzm. Dr. Süleyman Gök, CHP Şanlıurfa Milletvekili Aday Adaylığı için memuriyetten istifa etti.

Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yıllardır görev yapan Dr. Süleyman Gök, CHP'den milletvekili aday adayı olmak üzere görevinden istifa etti.

CHP'nin Şanlıurfa cephesinde önemli bir isim olan Dr. Süleyman Gök, yaptığı açıklamada, "Öncelikle ülkemizin yaşadığı bu büyük afetten dolayı rahmetli olan vatandaşlarımıza cenabı Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Halkımız el birliği ile bu yaraları saracaktır, toplanan yardımlar halkın kenetlenmesi ile bu yaraları hep birlikte saracağımıza ben yürekten inanıyorum. Bu depremde zarar gören tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerini iletiyorum" söyledi.

Ülkenin içinde bulunduğu çıkmazı ve sorunları bildiğine dile getiren Dr. Gök, “Aynı zamanda bu sorunların çözüm yollarının da bilincindeyim. Doktorluk yaptığım uzun yıllar boyunca neredeyse dokunmadığım insan kalmadı. Bu anlamda halkımızın sorunlarını de biliyorum. Şanlıurfa'nın sorunlarına Ankara'da çare olabilmek için CHP'den aday oldum. Bu süreçte tüm halkımızın desteğini bekliyoruz" diye konuştu.