Bitlis'in sağlık altyapısını güçlendirecek olan modern yapı ve mimarili Bitlis Eren Devlet Hastanesi için Sağlık Bakanlığı ile Eren Ailesi arasında protokol imza töreni düzenlendi.

Bitlis Eren Devlet Hastanesi 1

Toplamda 300 servis yatağı, 58 yoğun bakım yatağı ve 25 palyatif yatağı olmak üzere toplam 383 yatak kapasitesine sahip olan hastane, ihtiyaç halinde 517 yatak kapasitesine çıkabilecek şekilde tasarlandı. Bu hastane, sağlık hizmetlerindeki kalite ve erişilebilirlik açısından büyük önem taşıyor. 

Bitlis Eren Devlet Hastanesi 3

Şehrin sağlık alanındaki ihtiyaçlarını karşılayacak olan hastane, daha geniş kapsamlı hizmet sunarak vatandaşlara daha iyi bir sağlık hizmeti sunma imkânı sağlayacak.

Bitlis Eren Devlet Hastanesi 2

Dr. Fahrettin Ülkeroğlu Hastasının Saldırısına Uğradı Dr. Fahrettin Ülkeroğlu Hastasının Saldırısına Uğradı

Bu önemli projenin gerçekleşmesinde emeği geçenler arasında Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Eren Ailesi adına Ahmet Eren, Milletvekili Turan Bedirhanoğlu, Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu, Belediye Başkanı Nesrullah Tanglay ve İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Ekici bulunurken, vatandaşlar, kendilerine sunulacak kaliteli sağlık hizmeti için bu projeye emek veren herkese teşekkürlerini iletti.