Memur Sen Genel Başkanı Ali YALÇIN ve beraberindeki heyet, yeni Hazine ve Maliye Bakanı Sn. Mehmet ŞİMŞEK'i ziyaret etti.

MEMUR SEN TEKLİFLERİ MALİYE BAKANINA ANLATILDI

Ziyaretin ardından Genel Başkan Ali YALÇIN, görüşmeyle ilgili yaptığı açıklamada, Sn. Mehmet Şimşek'e yeni görevi dolayısıyla hayırlı olsun dileklerini ilettiklerini belirtti. Ayrıca 1 Ağustos'ta başlayacak olan 7. Dönem Toplu Sözleşme görüşmeleri öncesinde, Memur Sen olarak hazırladıkları rasyonel teklifleri Sn. Mehmet Şimşek'e aktardıklarını ifade etti.

memursen-mehmet-simsek-ziyareti

MEMURLAR İÇİN TOPLU SÖZLEŞME ÖNEMLİ

Ali YALÇIN, hazırlanan tekliflerin 6 milyonu aşan memur ve memur emeklisi için önemini vurguladı. Kamu personel sisteminde yaşanan sorunları, emekli kamu görevlilerine yansıtılmayan ilave seyyanen ödeme ile ücret skalasında, gelir dağılımında ve vergi sisteminde adaleti sağlayacak diğer tekliflerini de Bakan Şimşek'e ilettiklerini açıkladı.

Genel Başkan YALÇIN, görüşmeyle ilgili yaptığı açıklamada, "Bakan Sn. Mehmet Şimşek'e yeni görevi dolayısıyla hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Yarın (1 Ağustos) başlayacak olan 7. Dönem Toplu Sözleşme görüşmeleri öncesi, 6 milyonu aşan memur ve memur emeklisi için hazırladığımız rasyonel tekliflerimizin önemini Bakan Şimşek'e aktardık. Aynı zamanda kamu personel sisteminde yaşanan sorunlar, emekli kamu görevlilerine yansıtılmayan ilave seyyanen ödeme, ücret skalasında gelir dağılımı ve vergi sisteminde adaleti sağlayacak diğer Toplu Sözleşme tekliflerimizi de gündeme getirdik. 7. Dönem Toplu Sözleşme görüşmelerinin, kamu görevlilerinin emeğini ve alın terini öncelikli olarak ele alan, beklentilerini hayata geçirecek şekilde tamamlanması ve Türkiye'nin yüzyılına yakışacak şekilde olumlu bir sonuçla sonuçlanması için elimizden geleni yapacağız" ifadelerine yer verdi.

TOPLU SÖZLEŞME SÜRECİ SAĞLIKPERSONELİHABER'DE

Saglikpersonelihaber.net olarak, 7. Dönem Toplu Sözleşme görüşmelerini titizlikle takip ederek, kamu görevlilerinin haklarını korumak ve geliştirmek adına yapılan çalışmaları haberlerimizle okuyucularımıza aktarmaya devam edeceğiz.