Hastanede KBB Doktoru Krizi: Üç Devlet Hastanesinde Doktor Yok Hastanede KBB Doktoru Krizi: Üç Devlet Hastanesinde Doktor Yok

İzmir-Aydın otoyolunda meydana gelen kaza, iki kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu. Kazada yaşamını yitiren, henüz genç yaşta olan Denizli Servergazi Devlet Hastanesi'nde görevli Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Acıpayam'lı Uz. Dr. Fatma Huz'un ölümü büyük üzüntü yarattı.

Fatma Huz Defnedildi

Fatma Huz'un ailesi, Acıpayam'ın Aşağı Mahallesi'nde ikamet ediyordu. Huz'un cenazesi, Acıpayam Çarşı Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında Acıpayam Şehir Mezarlığı'na defnedildi. 

OLAYIN GEÇMİŞİ

Aydın-İzmir otoyolunda ters şeritte seyreden bir otomobil, Servergazi Devlet Hastanesi'nde görev yapan Fatma Huz'un kullandığı araçla kafa kafaya çarpıştı. Kahredici kaza sonucunda Denizlili doktor ile diğer aracın sürücüsü hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

K A D İ N D O K T O R V E F A T

Ters yönde giden araç çarptı

Edinilen bilgilere göre, olay dün akşam saatlerinde meydana geldi. İddialara göre, M.E.D. (42) yönetimindeki 27 AAL 924 plakalı araç, ters yönde ilerlerken, Pancar Köprüsü bölgesinde, Fatma Huz'un idaresindeki 20 AID 355 plakalı araçla çarpıştı. İhbar üzerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontroller sonucunda, her iki sürücünün de hayatını kaybettiği belirlendi.

K A D İ N D O K T O R

Dr. Fatma Huz vefat etti

Fatma Huz'un aracında bulunan ve durumu ağır olan İngiltere uyruklu William Micheal T. ise ambulansla Torbalı Devlet Hastanesine sevk edildi. Kazanın ardından otoyolda trafik bir süre tek şeritten sağlandı. Servergazi Devlet Hastanesi'nde görev yapan Çocuk Psikiyatri Doktoru Fatma Huz'un cenazesinin bugün Acıpayam'da defnedileceği öğrenildi.