Trabzon'un Ortahisar ilçesinde meydana gelen fırtına sonucunda Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Numune Kampüsü'ndeki bir binanın çatısında hasar oluştu.

Düşen parçalara arabalara isabet etti

Şiddetli fırtına nedeniyle çatının bir bölümü koptu ve çatıdan kopan parçalar hastanenin bahçesine ve yola savruldu. Yolda park halinde olan 2 otomobilde, çatıdan düşen parçaların sebep olduğu maddi hasar meydana geldi.

Güvenlik kameralarına yansıdı

Bir kereste parçasının araçlardan birinin ön camını kırdığı anlar, bölgedeki iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, hastanenin çatısından düşme riski taşıyan parçaları indirdi.

Öte yandan, fırtına nedeniyle Akyazı mevkisinde bulunan Şenol Güneş Spor Kompleksi'nin karşısındaki tepede asılı olan 61 metrelik Trabzonspor bayrağı da koptu. Bayrağın yola düşme anı, bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Acil Servisler Devre Dışı: Şehir Hastanesi’nde 9 Saat Elektrik Kesintisi Acil Servisler Devre Dışı: Şehir Hastanesi’nde 9 Saat Elektrik Kesintisi

Bazı mahallelerdeki fırtına etkisiyle ağaçlar devrildi ve reklam panoları yerlerinden koparak zarara neden oldu.