Erdursun, 08 Eylül 1999 tarihinden sonra sigortalı olanlara yönelik olarak kademeli emeklilik sisteminin hayata geçirileceğini ve Erken Emeklilik Talepleri (EYT) konusundaki eksikliklerin giderileceğini belirtti.

SGK Uzmanı Özgür Erdursun, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile yapılan görüşmeye ilişkin önemli bir detayı paylaştı. Erdursun'un ifadelerine göre, kademeli emeklilik uygulaması yakında hayata geçecek. Bu uygulama, 08 Eylül 1999 tarihinden sonra sigortalı olanlara yönelik olacak ve emeklilik sürecini kademelendirerek daha adil bir şekilde gerçekleştirmeyi amaçlayacak.

SGK Uzmanı Özgür Erdursun , sosyal medya hesabında yaptığı bir paylaşımda, Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüğünü ve "Kademeli Emeklilik" uygulamasının geleceğini belirtti. Erdursun, 08 Eylül 1999 tarihinden sonra sigortalı olanlara yönelik kademeli emeklilik sisteminin getirileceğini ve EYT (Erken Emeklilik Talepleri) konusundaki eksikliklerin giderileceğini ifade etti.

Erdursun açıklamasında, ”Az önce Cumhurbaşkanı adayı Sayın @kilicdarogluk ile görüştüm. 08.09.1999 sonrası sigortalı olanlara KADEMELİ EMEKLİLİK gelecek! EYT’de tüm eksikler giderilecek…” dedi.