Disk Genel İş Sendikası Aydın Şubesi Olağan Genel Kurulu'nda gerilim yaşandı. Didim Belediyesi çalışanı ve sendika üyesi Sıtkı Kürekçi, toplantıda söz aldı ve Genel İş Aydın Şube Başkanı Sibel Özkan'ın demokrasiye uygun hareket etmediğini ve karşısına aday çıkılmasını engellediğini savundu. Kürekçi, Divan Başkanlığı'ndan genel kurulun ileri bir tarihe alınmasını talep etti.

Disk’in Didim Belediyesi işçilerine yok saydığına belirten Kürekçi “ Bir ay içinde sıkıştırılmış ve oyalanmış bir seçim yapıldı. Ben başkanım istediğime yaparım havasında bir seçime biz kabul etmiyoruz. Ben de delegeyim.

Sekreter adayı olmak için başkanla görüştüm beraber çalışalım dedim. Gücümüze güç katalım dedik. Fakat bizim adımıza hiçbir seçim yapılmadan, önümüze sandık konulmasının önüne geçerek seçim yapılmasına engel oldu. Sekreterleri kendim seçeceğim edasına girdi. Divan başkanlığında Didim Belediyesi olarak seçimin ertelenmesine istiyoruz. “dedi.

Divan başkanlığı tarafından talebi kabul edilmeyen Sıtkı Kürekçi ve arkadaşları “Bizi tanımayan başkanı, biz de tanımayız “ diyerek salonu terk ettiler ve sendikalarında başlayan istifaların önüne geçemeyeceklerine belirtiler.

Tek kişilik liste çıkarılmasına tepki gösterildiği Didim Belediyesi’nde 130 sendika üyesinin istifa ettiği ve istifaların arkasının geleceği ifade edildi.