Sendikal hak ve faaliyetlerin kurumların işleyiş ve düzenini engellemesi gerektiğini belirten Milletvekili Gürsel Erol, Şehir Hastanesindeki Sendikalara dikkat çekti.

Cumhuriyet Halk Partisi'nden Elazığ Milletvekili olan Gürsel Erol, sendikal hak ve faaliyetlerin kurumların işleyişine zarar vermemesi gerektiğini vurguladı. Erol, Elazığ ve bölge sağlık sektörünün önemli bir parçası olan Şehit Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nde, kurumun işleyişini olumsuz etkileyebilecek bazı sendikal faaliyetlerin gerçekleştirildiğine dair kamuoyunda bilgilerin yer aldığını dile getirdi.

Erol, hastanenin önemli bir istihdam merkezi olduğunu ve geçmiş dönemden başlayarak Başhekim Doç. Dr. Şuheda Kaya'nın başarıyla devam ettirdiği bir yönetim anlayışının benimsendiğini belirtti. Hastanenin önemli bir kamu hizmeti sunduğunu ve binlerce hastaya şifa dağıttığını vurgulayan Erol, sendikaların işçilerin haklarını koruma amacıyla var olduğunu ancak bu amaca zarar verebilecek faaliyetlerin kabul edilemez olduğunu ifade etti.

Hemşirenin Göğsünden Vurulmasında Adalet Yerini Bulmalı Hemşirenin Göğsünden Vurulmasında Adalet Yerini Bulmalı

Erol, şehirdeki işçi ve emekçilerin haklarını savunmaya devam edeceğini belirterek, hak ihlalleriyle ilgili dilekçe ve hukuki süreçlerin takip edilmesi gerektiğini vurguladı. Ayrıca, bu tür olumsuz tavırlara karşı her zaman mücadele edeceklerini vurguladı.