Sağlık Bakanlığı ile sözleşme imzalayarak göreve başlayan yeni Başhekim ve İlçe Sağlık Müdürleri şu isimlerden oluştu:

SEAH'TA BAŞHEKİM DEĞİŞMEDİ

Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi (SEAH) Başhekimi Prof. Dr. Fikret Halis'in sözleşmesi uzatıldı. SEAH Başhekim yardımcılığı için Uzm. Dr. Sacit Akdeniz ile sözleşme imzalandı.

YENİ HASTANENİN BAŞHEKİMİ BELLİ OLDU

Serdivan'da eski Toyotasa Acil Yardım Hastanesi yerine açılacak olan Serdivan Devlet Hastanesi Başhekimliği için ise Geyve Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Semih Songür ile sözleşme imzalandı.

Songür'den boşalan Geyve Başhekimliği için SEAH Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Ayhan Aydın ile sözleşme imzalandı.

AKYAZI, HENDEK VE GEYVE'DE İLÇE MÜDÜRLERİ DEĞİŞTİ

Akyazı İlçe Sağlık Müdürlüğü'nde Sevda Gürsel'in yerine Halk Sağlığı Uzmanı Şeyda Tok ile sözleşme imzalandı.

Sakarya İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan yardımcılığına ise Geyve İlçe Sağlık Müdürü Dr. Merve Kahraman getirildi.

Kahraman'dan boşalan bu görev için Uzm. Dr. Enes Ahmet Güven ile sözleşme imzalandı.

Hendek İlçe Sağlık Müdürlüğü'nde Dr. Tekin Ulaş Karatepe'nin yerine Serdivan Halk Sağlığı Merkezi sorumlu hekimi halk sağlığı Uzm. Dr. Fulya Aktan Kibar ile sözleşme imzalandı.

KARASU BAŞHEKİMİ DE DEĞİŞTİ

Karasu Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Celalettin Akyol Geyve Devlet Hastanesine uzman hekim olarak atanırken, ondan boşalan Başhekimlik için yardımcısı olan Oğuzhan Bodur ile sözleşme imzalandı.

İKİ İLÇENİN BAŞHEKİMLİĞİ BOŞTA

Sözleşmesinin bitmesi sebebiyle 15 Şubat'ta görevden ayrılan Sapanca İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Meryem Çelik Dişli'nin yerine ve bir süre önce kamu görevinden istifa eden Pamukova Devlet Hastanesi Başhekimi KBB Uzmanı Op. Dr. Sena Genç Elden'in yerlerine ise henüz görevlendirme yapılmadığı öğrenildi.