İstanbul’da Doktoru Şok Eden Diş Yapıştırma Yöntemi: Japon Yapıştırıcısı ile Diş Tedavisi İstanbul’da Doktoru Şok Eden Diş Yapıştırma Yöntemi: Japon Yapıştırıcısı ile Diş Tedavisi

Antalya'da, kendisini sosyal medyada doktor olarak tanıtan bir İran asıllı şahsın muayenesine sağlık müdürlüğü ve polis ekipleri tarafından denetim düzenlendi. Yapılan denetimde muayenenin ruhsatsız olduğu tespit edildi. Ayrıca, çok sayıda dolgu makinesi, botoks ürünleri ve gençlik aşıları ele geçirildi.

Konyaaltı Kaymakamlığı'nın koordinasyonunda İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri, sosyal medya hesabı üzerinden kendisini doktor olarak tanıtan İran asıllı bir şahsın adresini belirledi. Liman Mahallesi'ndeki iş yerine yönelik olarak Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunuldu ve İlçe Sağlık Müdürlüğü ile İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri iş yerinde denetim gerçekleştirdi. 

Yapılan incelemede iş yerinin ruhsatsız olduğu tespit edildi. 

Denetleme sırasında yapılan aramalarda ise şu malzemeler ele geçirildi: 

10 kullanılmış ve 5 açılmamış dolgu maddesi, 1'i kullanılmış 3 serum, 2'si kullanılmış 3 botoks ürünü, 9 dolgu çözücü flakon, 6 lokal anestezik ampul, 1 bölgesel uyuşturucu sprey, 1'i açılmış 9 gençlik aşısı olarak bilinen antioksidan madde, 5'i açılmış 20 adet saç dökülmesi engelleyici solüsyon, 11 yağ eritici solüsyon flakonu, 1'i açılmış 2 adet şişlik ve koyu halka onarımı için kullanılan ürün, 3'ü açılmış 8 adet yüz serumu, 41 kan tüpü, 24 içinde sıvı bulunan kan tüpü, 16 intraket (damar yolu açmak için kullanılan aparat), 5 kutu şırınga, 8 kutu iğne ucu, 4 kapalı serum seti, ve kan almak için kullanılan aparatlar ve santrifüj cihazı (tüpe alınan kanları ayrıştırmak için kullanılan cihaz).