Sağlık senin kreş projesi ile ilgili genel Başkan Mahmut Faruk Doğan özellikle hemşire ünvanında görev yapan sağlık personellerine dikkatli çekerek arkadaşlarımızın evladını güvenli bir şekilde bırakıp nöbetine gidemiyorsa bizim bu problemi çözmemiz gerekiyor dedi.

Genel Başkan Mahmut Faruk Doğan, “Hastanede görevli bir hemşire arkadaşımız evladını güvenli bir şekilde bırakıp nöbetine gidemiyorsa bizim bu problemi çözmemiz gerekiyor. Bu konuda sorumluluk alarak Sağlık-Sen Kreş projesini başlattık. Şube Başkanlarımızla bu konuda çalışmaları sürdürüyoruz. Önümüzdeki günlerde ilk örneğini Şanlıurfa’da göreceğiz. Sağlık-Sen Kreş tabelalarını Türkiye’nin dört bir yanına asacağız" dedi.

Sağlık-Sen Tekirdağ Şubesi'nde İl Divan Toplantısı Düzenlendi

Tekirdağ'da faaliyet gösteren Sağlık-Sen Şubesi, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği İl Divan Toplantısı'nda önemli konuları masaya yatırdı. Sendikal gündemle ilgili yapılan istişarelerde, Genel Başkan Mahmut Faruk Doğan, Genel Başkan Yardımcıları Sinan Kuluöztürk ve Abdullah Duman, teşkilat mensuplarının sorularını yanıtladı.

Öz Sağlık İş, Sağlık Bakanlığında 211 Bin İşçi Üyesiyle Yine Birinci! Öz Sağlık İş, Sağlık Bakanlığında 211 Bin İşçi Üyesiyle Yine Birinci!

Genel Başkan Doğan: "Hem Sosyal Sendikacılık Hem de Sendikal Mücadele Yapıyoruz"

Toplantıda konuşan Genel Başkan Mahmut Faruk Doğan, Sağlık-Sen'in çalışma prensipleri hakkında şu açıklamalarda bulundu: "Biz hekimin, hemşirenin, tıbbi sekreterin, sağlık memurunun, paramediğin, sosyal hizmet uzmanının derdini kendimize dert edinerek çalışıyoruz. Hem sosyal sendikacılık yaparak üyemizin yararlanacağı hizmetleri hayata geçiriyoruz hem de çalışanlarımızın ekonomik, özlük ve sosyal haklarını geliştirmek için mücadele ediyoruz. Akif İnan ağabeyimizin bize gösterdiği hedefler doğrultusunda yolumuza devam ediyoruz."

"Sorumluluk Alarak Sağlık-Sen Kreş Projesini Başlattık”

Sağlık-Sen'in hayata geçirdiği birçok projeden bahseden Doğan, şimdi de yeni bir projenin kapıda olduğunu belirtti. Doğan, Sağlık-Sen Kreş projesi için kolları sıvadıklarını şu şekilde ifade etti: "Hastanede görevli bir hemşire arkadaşımız evladını güvenli bir şekilde bırakıp nöbetine gidemiyorsa, bu sorunu çözmek bizim sorumluluğumuz. Yıllardır bu konu hem hükümetin hem de bizim gündemimizde. Bu sorumluluğu alarak Sağlık-Sen Kreş projesini başlattık. Şube Başkanlarımızla birlikte bu konuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Önümüzdeki günlerde ilk örneğini Şanlıurfa’da göreceğiz. Bu hizmeti, Sağlık-Sen Otel'de olduğu gibi kâr amacı olmadan maliyetine sunacağız. Sağlık-Sen Kreş tabelalarını Türkiye’nin dört bir yanına asacağız, inşallah."