Kaya, Gaziantep Aile Ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü görevini de yapmıştı.

Sağlık Sen Bakanlık Şubesi’nin Açılışı Gerçekleştirildi Sağlık Sen Bakanlık Şubesi’nin Açılışı Gerçekleştirildi

Gaziantep Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mutlu Kaya, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevine atandı.

Mutlu Kaya, Sağlık Sen Genel Başkan Yardımcısıydı

Kaya, memuriyet kariyerine 2002 yılında Kahramanmaraş Devlet Hastanesi'nde başlamış ve Sağlık-Sen Kahramanmaraş Şube Başkanlığı ile Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcılığı gibi önemli görevler üstlendi. Milletvekili aday adaylığı için Genel Başkan Yardımcılığı görevinden ayrılan Mutlu Kaya'ınn yerine İdris Baykan yönetimde görev almıştı.

İdris Baykan ve Fatih Seyran görev almıştı

Milletvekili aday adaylığı için Genel Başkan Yardımcılığı görevinden ayrılan Mutlu Kaya’nın yerine Trabzon Şube Başkanımız İdris Baykan, Basın ve İletişimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine başladı.

Idris Baykan

Tüzük değişikliği sonrasında oluşturulan Genel Sekreterlik görevine ise Bakanlık Şube Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Seyran getirildi.

Mutlu Kaya, Genel Sekreter Yardımcısı oldu

Mutlu Kaya Maras

Gaziantep Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü görevini yürüten Mutlu Kaya, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin Genel Sekreter Yardımcılığı görevine atandı. 

Yeni Başkan, Mutlu Kaya’yı ekibine aldı

Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, kendi ekibini oluşturma sürecinde Kahramanmaraşlı Mutlu Kaya'yı Genel Sekreter Yardımcısı olarak görevlendirmiştir.

Daha önce sağlık sektöründe çeşitli görevlerde bulunan Mutlu Kaya, son olarak Kahramanmaraş Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü görevini üstlenmiş ve geçtiğimiz yılda Gaziantep Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne atanmıştı. Kaya, görev aldığı her yerde çalışma azmiyle tanınan Kaya, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nde Genel Sekreter Yardımcısı olarak kariyerine devam edecek.